• Oxefest - hele byens festdag!

  Fredag den 5. oktober 2018

  20.15-22.15: 
  VANDDISKO FOR 2.-6. KLASSE

  Vi starter Oxefest 2018 som sidste år med en fest for alle vand-hunde. Der vil være god musik, lysshow og røg i vandlandet - det bliver super hyggeligt. Dit barn skal kunne klare sig uden en vok-sen, men der vil selvfølgelig være livreddere tilstede hele aftenen. Forældre må ikke blive, men kan hente børnene efter 22.15.

  Sted: Sportspark Blåvandshuk, Strandvejen 2, 6840  Oksbøl.
  Pris: Pris kr. 50,- pr. person inkl. sodavand og slikpose

  Oksbølby.dk, Danhostel og SuperBrugsen inviterer hele byen til morgenmad på Danhostel Blåvandshuk. Kender du din bys historie? Vardemuseerne tager os igennem tiden, fra de første mennesker bosatte sig i Oksbøl til i dag, hvor byen har 2.800 indbyggere. 
  Gratis for alle

  Lørdag den 6. oktober 2018

  09:00-11:00: FÆLLES MORGENMAD

  Oksbølby.dk, Danhostel og SuperBrugsen inviterer hele byen til morgenmad på Danhostel Blåvandshuk. Kender du din bys historie? Vardemuseerne tager os igennem tiden, fra de første mennesker bosatte sig i Oksbøl til i dag, hvor byen har 2.800 indbyggere. 

  Sted: Danhostel Blåvandshuk, Strandvejen 1, 6840  Oksbøl.
  Pris: Gratis for alle.
  Tilmelding: Man dukker bare op

  10.00-12.00: SJOV OG LEG

  Lørdag formiddag skal vi lege og have det hylende sjovt! Borgerforeningen sørger for en masse sjove og skøre udeaktiviteter med temaet ”lege i gamle dage”. Der bliver bl.a. sækkeløb, æggeløb og bål med snobrød.

  I hal 2 kan du prøve kræfter med en rodeotyr, karaoke, hoppe i springgrav og bare fyre den max af! For de helt små vil der være ansigtsmaling. 

  Sted: Blåvandshuk Idrætscenter, Strandvejen 2, 6840  Oksbøl.
  Pris: Gratis for alle.
  Tilmelding: Bare mød op i hal 2. 

   

  11:30-14:00: UFFE LARSEN TRIBUTE MED MICHAEL WINCKLER

  Vi fortsætter vores hyldest til Uffe Larsen, og i år med Michael Winckler – Gustav Wincklers søn. Under maden synger Anja Møllerskov en masse gamle klassikere og efterfølgende spiller Michael i en times tid, hvor der også bliver plads til et par anekdoter om hans far. Der er dømt hygge på Det Gamle Rådhus lørdag fra kl. 11.30 - ses vi?

  Pris inkl. frokost: kr. 150,- (ex. drikkevarer). Vælg mellem bakskuld og hakkebøf, når du køber billet. Billetsalget slutter 1/10. Billetter købes hos Danhostel, Hos Pigerne og Shell. 

  Der sælges max. 300 billetter.

  Sted: Danhostel Blåvandshuk, Strandvejen 1, 6840  Oksbøl.
  Pris: Kr. 150,- inkl. bakskuld eller hakkebøf
  Tilmelding: Billetter købes hos Shell, Hos Pigerne og på Danhostel

  12:00-14:30: OKSBØL POP UP BIOGRAF

  Efter et par sjove og aktive timer er det vist tid til at snuppe en slapper – og hvad er bedre end en rigtig god film? Lørdag fra kl. 12.00 er der grillpølser, brød og saftevand på Samuelsgaarden. Kl. 13.00 starter filmen Coco. Der kan købes popcorn, sodavand og slik. Tag gerne en pude med. 

  Sted: Samuelsgården
  Pris: Gratis
  Tilmelding: Bare mød op

  17:30-01.30: BIERFEST

  Team Vest og Blåvandshuk Sport og Event står bag årets fest i Oksbøl. Der er dømt tyrolermusik, lederhosen og Bier von Fass i rå mængder. Non stop live music og show med Alley-Cat fra kl. 17:30 til 01:30. 

  Prisen for denne aften er kun 275,-. Billetsalget er i fuld gang. Skriv SMS til 30245307 med navn og antal billetter, så kommer I til at sidde sammen. Penge sendes til mobilepay nummer 55683. Skriv navn der også. 

  Festen foregår i Den Gamle Hal. Dørene åbner klokken 17:30 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere