• Legepladser

  Der findes rigtig mange gode legepladser i byen - store og små. Blandt de nyeste og flotteste kan nævnes ballonparken i Vrøgum og legepladsen i parken ved Søndervang. Der findes også en lille legeplads overfor SuperBrugsen. Du kan finde rigtig gode legepladser i mange af de forskellige kvarterer. Det er typisk grundejerforeningerne, der har betalt for opførelsen. På kortet nedenfor har vi indsat alle de offentlige legepladser.

  Ballonparken

  Med indkørsel fra Baunhøjvej i Vrøgum, findes et stort rekreativt område, kaldet Ballonparken, med legeplads, overdækket grillplads med borde og bænke samt gode toiletforhold. I skoven, som Ballonparken grænser op til, er der afmærkede vandrestier. Det er Vrøgum Borgerforening, der står bag Ballonparken.

  Parkens legeplads

  Legepladsen i parken er opført i 2016. Det er en lille legeplads, men med kvalitetsprodukter. Det er dejligt og grønt i parken og det er også her, at vi hvert år fejrer Skt. Hans. Se kortet. 
 • Bent Nielsen & Søn


  Igennem mere end 100 år har Bent Nielsen & Søn betjent borgerne i Oksbøl og omegn. Skriv eller ring, så får du et uforpligtende tilbud på den opgave, som du skal have udført.

  Klik her og læs mere