• Torvedage

  Torvedage i Oksbøl

  Vi glæder os til at se dig til Oksbøls torvedage sommeren igennem.

  Byens kulturtorv og Vestergade danner rammerne for byens hyggelige torvedage hver mandag kl. 10.00-16.00 fra den sidste uge i juni til og med den første uge i august.

  Byens børn kan også blive kræmmer for en dag, så nu har I chancen for at sælge ud af børnenes gamle legetøj og tøj. Det er sommerferie - og hvad er bedre end at lave lidt lommepenge? Det er et stensikkert hit for familiens mindste, at slå en lille stand op og være med!

  Området spærres af for kørende trafik, og en herlig blanding af professionelle kræmmere og lokale borgere sikrer et stort og varierende udbud af "ting og sager". Det er ganske gratis for bønr at lave en lille stand på kulturtorvet. Man kommer bare og sætter op.

  For de professionelle kræmmere er tilmelding nødvendig. Reservér din plads allerede i dag hos Lis Kristensen på telefon 21 16 52 50.

  Ansvarlig fra bestyrelsen er Thomas Moesgaard.
 
 • Bent Nielsen & Søn


  Igennem mere end 100 år har Bent Nielsen & Søn betjent borgerne i Oksbøl og omegn. Skriv eller ring, så får du et uforpligtende tilbud på den opgave, som du skal have udført.

  Klik her og læs mere