• Helsesind.dk


  Sundhed kan også være det der bare gør os glade!

   

  HELSESIND er en lille webshop som drives af et familiemenneske med stor interesse for naturhelse og sundhed. Virksomheden er startet i 2021 med et ønske om en bedre hverdag. Jeg behøver vist ikke nævne hvad 2020 bragte med til os alle.

   

  HELSESIND har et ønske om at tilbyde produkter der forbedre menneskers livskvalitet og sundhed, uanset om det er produkter der kommes ind i vores kroppe eller udenpå såvel som rundt omkring os. Samtidig med at det gøres på en mere skånsom måde for naturen og miljøet. Vi har alle et ansvar for at gøre hvad vi kan, også selvom det bare er i det små. Der skal ikke løftes pegefingre for ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget, og det gør er forskel. Vi skal bare huske at tænke de små ting i hverdagen.

   

  Produkterne hos HELSESIND skal være miljøvenligeøkologiske eller produkter lavet af genbrugsmaterialer. Det er en del af den røde tråd der går gennem alle aspekter af virksomheden. Udover selve produkterne kan det miljøvenlige aspekt også være produkter der er produceret i nærområdet. Jeg betaler gerne lidt mere for lokale varer, og det håber jeg også du vil.

   

  HELSESIND vil altid anvende emballage af genbrug. Det kan være gamle skoæsker, allerede brugte forsendelseskuverter og kasser osv. For hvorfor smide disse materialer ud, når der stadig er liv i dem. Bliver det nødvendigt at købe nyt emballage, så vil det altid være egnet til efterfølgende genbrug og fremstillet her i Danmark af genanvendt eller FSC-certificeret pap

   

  Når der skal bruges materialer hos HELSESIND, bliver der gjort en stor indsats for at købe brugt. Kontorstolen, skrivebordet, reolerne, computeren. De er alle købt brugt, for der er stadig masse af liv i dem endnu.

   

  KIG ENDELIG FORBI WEBSHOPPEN OG SE ALLE DE SKØNNE PRODUKTER!