• Storprinter

  Oksbølby.dk samarbejder med AMH Grafisk og trykker plakater på en Epson 9700 storprinter. Printeren kan printe op til A0 på papir, stof og vandfast papir. Et A0 print vil passe til byens nye LED belyste informationstavler ved indfaldsvejene (se billede). Hvis du vil vide, hvor stort A0 eller for den sags skyld A2 er, så kan du læse mere på Wikipedia.

  Vores LED belyste informationstavler kan anvendes af medlemmerne i Oksbølby.dk. Man udarbejder selv plakaten eller laver en aftale med AMH Grafisk. Når man skal printe udfylder man nedenstående skema, der går direkte til AMH grafisk, Frejasvej 69, 6840 Oksbøl.

  Såfremt man har en færdig plakat, f.eks. en plakat med et band, så kan disse undtagelsesvis godkendes. Der betales kr. 300,- for at få disse plakater op. Der stilles sammen krav til plakatens kvalitet som beskrevet nedenfor.

  Plakaten skal stadig godkendes af Oksbølby.dk. Det er AFGØRENDE at designet egner sig til portalerne. KORT BUDSKAB - STORE BOGSTAVER FONT 300-400. Det aftales fra gang til gang, hvor lang tid en plakat kan hænge.

  VI GENTAGER - DET ER EN FORUDSÆTNING AT PLAKATEN KAN FUNGERE I STANDERNE. PLAKATER DER IKKE KAN LÆSES AFVISES. Se 3 eksempler her:

   

  1. PLAKAT DER FUNGERER RIGTIG GODT

  2. PLAKAT DER FUNGERER GODT

  3. PLAKAT HVOR TEKSTEN BLEV FOR SMÅT

   

  Filen der skal printes eller godkendes sendes ligeledes til AMH Grafisk

  Prisen for de forskellige typer print ser således ud:

  A0 print på almindelig papir kr. 195,- pr. stk.

  A0 print på vandfast papir kr. 295,- pr. stk.

  A0 print på stof kr. 350,- pr. stk.

  Der printes altid i A0. Skal man bruge en A1 plakat skærer man bare til. 


 
 • Bent Nielsen & Søn


  Igennem mere end 100 år har Bent Nielsen & Søn betjent borgerne i Oksbøl og omegn. Skriv eller ring, så får du et uforpligtende tilbud på den opgave, som du skal have udført.

  Klik her og læs mere