• Kræmmermarked i Oksbøl

  Vi glæder os til at se dig til Oksbøls Kræmmermarked sommeren igennem.  Byens kulturtorv og Vestergade danner rammen for byens hyggelige torvedage hver mandag kl. 10.00-15.00 fra den sidste uge i juni til og med den første uge i august.  

  Byens børn kan også blive kræmmer for en dag, så nu har I chancen for at sælge ud af børnenes gamle legetøj og tøj. Det er sommerferie - og hvad er bedre end at lave lidt lommepenge? Det er et stensikkert hit for familiens mindste at slå en lille stand op og være med!  

  Området spærres af for kørende trafik og en herlig blanding af professionelle kræmmere og lokale borgere sikrer et stort og varierende udbud af "ting og sager". Det er ganske gratis for børn at lave en lille stand. Børnene skal henvende sig til markedspersonalet. 

  For de professionelle kræmmere er tilmelding nødvendig. Reservér din plads allerede i dag hos Vagn Justesen på telefon 40 50 26 35 eller på mail kraemmer@oksbolby.dk

  Kontaktperson fra bestyrelsen i Oksbølby.dk er Henrik Vej Kastrupsen
 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere