• Erhvervs- og foreningsmedlemskab

  Oksbøl Borger- og Erhvervsforening er drevet af medlemsbidrag fra erhvervslivet, byens foreninger og borgerne. Vi kan intet uden deres opbakning, og heldigvis er vi begunstiget af stor opbakning fra byen. 70 erhvervsvirksomheder og 25 foreninger bakker op om vores arbejde, og det er vi dybt taknemlig for.

  Foreningsmedlemskab
  En forening bidrager med kr. 400,- årligt. Vi har egentligt ingen intention om at bytte penge med byens foreninger, men vi har udgifter til vores kommunikationsplatforme - platforme, som alle foreninger har glæde af. To repræsentanter fra hver forening inviteres til vores traditionsrige nytårskur hvert år (der vil være en egenbetaling for deltager nr. 2).
  Kontakt: bogholderi@oksbolby.dk

  Erhvervsmedlemskab
  En virksomhed betaler enten kr. 995,- (1-2 ansatte), kr. 1.495 (3-10 ansatte) ,- eller kr. 2.995,- om året (mere end 10 ansatte).  
  Kontakt: bogholderi@oksbolby.dk

  Som erhvervsmedlem har man adgang til vores kommunikationsplatforme - både vores Facebookgruppe, vores Facebookside og vores hjemmeside. På hjemmesiden på oksbølby.dk får man sin egen egen side, hvor man kan præsentere virksomheden.

  Man har mulighed for at indgå i et samarbejde med vores forening omkring forskellige aktiviteter og der igennem opnå synlighed. Som medlem får man udleveret to "stickers" - en til bilen og en til døren i virksomheden, og man modtager vores logo, som man kan bruge på ens hjemmeside og brevpapir.
  Slutteligt, bliver man inviteret til vores traditionsrige nytårskur, hvor der er rigtig god mulighed for at netværke med andre af byens virksomheder.

  OG SÅ DET VIGTIGSTE - SOM MEDLEM BAKKER MAN OP OM OKSBØL OG DET SKAL VÆRE DIN VIGTIGSTE MOTIVATION FOR AT VÆRE EN DEL AF OKSBØL BORGER- OG ERHVERVSFORENING. 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere