• Skoler, SFO og børnehaver

  I Oksbøl findes der én skole - Blåvandshuk Skole. Skolen er en helhedsskole og indeholder både en SFO 1 (miniklub) for 0.-2. klasse  og en SFO 2 & 3 (Samuelsgården) for 3.-9 klasse (18 år). www.samuelsgaarden.dk

  På skolen er der for nuværende 609 elever. Skolen ligger naturskønt tæt på Aal plantage (se kortet nedenfor). Skolen ledes af Thomas Wollerup, viceskolelederen er XX og lederen af SFO 1-3 er Conny Andersen. Du kan læse meget mere om Blåvandshuk Skole ved at gå ind på skolens hjemmeside.

  Børnehaver

  Oksbøl har 2 børnehaver. Den ene børnehave Skovmusen ligger ved siden af skolen og Oksbøl Børnehave ligger på Søndervang. Du kan se børnehavernes og skolens placering på kortet nedenfor. Klikker du på børnehavernes navn kommer du til deres respektive hjemmesider. 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere