• Målsætninger

  DETTE AFSNIT REVIDERES I 2024

  Foruden at arbejde efter den godkendte formålsparagraf, er det et vedtaget mål at opnå et medlemstal på 800 husstande, svarende til 75 procent. Det er ligeledes et erklæret mål at også 75 procent af de erhvervsdrivende er medlem af Foreningen Oksbølby.dk. Dette mål nåede vi i oktober 2010.

  Du vil kunne følge udviklingen her på siden og vi vil også arbejde på at opstille en indikator et synligt sted i byen, hvor du kan se, hvor langt byen er nået. I oktober 2013 har foreningen 350 husstande og 80 erhvervsdrivende som medlemmer.

  Vi arbejder desuden på følgende:

  1. At udvide julebelysningen i Vestergade, Østergade og Torvegade. Oksbøl Maskinfabrik er i gang med at producere 20 nye julestjerner, hertil ønsker vi mere julebelysning på pladsen foran Brugsen (december 2019).

  2. At fortsætte udviklingen af Oxefesten. Vi ønsker bl.a. at samle 200 borgere i 2020 til fællesspisning i Den Gamle Hal.

  3. At etablere verdens største og mest professionelle flygtningemuseum. Det er vist lige på trapperne...:)

  4. At komme i mål med nogle af projekterne i vores udviklingsplan. 1. prioritet er en udvikling af parken ved Søndervang. 

  5. At udvikle hjemmesiden til version 2.0 bl.a. indeholdende video og billeder fra det gamle Oksbøl.

  6. Montering af fladskærme i byens supermarkeder. Der hænger en i Brugsen og der er plads til en i Fakta. Vi har endnu ikke fundet den rigtige løsning i forhold til software. 

  7. At skabe en områdeplan Oksbøls bymidtes fysiske udvikling (kom i foråret 2019). 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere