• Bosætning

  Oksbøl er en fantastisk by. Med mindre du lige er operafan, så byder byen på et bredt udsnit af det, som man har brug for, når man enten er ung, er gift og har børn eller er blevet ældre.

  Start med at se et par små film film 1 KLIK HER! eller film 2 KLIK HER!

  Geografisk befinder Oksbøl sig i Sydvestjylland. Der er 20 km til Esbjerg, 12 km til Varde og kun 10 km til nærmeste strand (Vejers og Børsmose strand). En af de største og travleste feriebyer i Danmark befinder sig kun 18 km væk. Der er tale om byen Blåvand - en by, der aldrig sover og hvor butikkerne er åben ugens 7 dage, 365 dage om året.
   
  Børn i Oksbøl
  Vi tror ikke der findes et bedre sted at vokse op end i Oksbøl. Byen rummer alt, når man er barn. Først møder man en række fantastiske dagplejere, så 3 skønne børnehaver og til sidst  Blåvandshuk skole. Skolen tilbyder klasser fra 0.- 10. klasse og hertil Miniklubben og Samuelsgården. Disse to SFO'er er en historie for sig og noget helt unikt i Varde kommune. KLIK HER og læs mere om Blåvandshuk Skole.
   
  Når skolen er slut byder byen på et væld af fritidsaktiviteter. Det er umuligt at nævne dem alle her, så klik i stedet ind på siden Foreninger og læs mere.
   
  Arbejde i Oksbøl
  Mange af byens borgere arbejder i Oksbøl, men for en by af Oksbøls størrelse er det helt naturligt at endnu flere arbejder i Varde og Esbjerg. Oksbøl præges af to store virksomheder Oksbøllejren og Vrøgum Vinduer. Byen har også en lang række håndværksvirksomheder og servicevirksomheder. Klik ind på emnet Erhverv og læs mere. Vær dog opmærksom på, at der kun vises virksomheder, der er medlem af Oksbølby.dk.
   
  Udviklingsrådet
  Udviklingrådet for Blåvandshuk skoledistrikt arbejder målrettet med bosætning, og du kan derfor læse mere ved at klikke på nedenstående link. Du kan bl.a. se, at der findes 2 velkomstsambassadører og dem kan du altid ringe til før du flytter til byen eller efter, at du er blevet borger i Oksbøl. 
   
  Udviklingsrådet - KLIK HER!


 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere