• Udviklingsplanen Oksbøl 2030

  Oksbøl er en oplandsby med ca. 2800 indbyggere. Byen har som tidligere hovedby i Blåvandshuk Kommune oplevet ændret fokus efter kommunesammenlægningen i 2007, og den fysiske udvikling af byen har stået stille i en del år. Oksbøl er begunstiget af at være naturskønt beliggende. Vesterhavet ligger blot 10 km væk og lige ved siden af byen ligger Aal Plantage. Oksbøl er en skoleby, stationsby og hjemsted for Oksbøllejren, nu Oksbøl Kaserne. Derudover har Oksbøl et både mangfoldigt og stærkt foreningsliv, der sammen med skolen, naturen og en kort køreafstand til Esbjerg, gør byen til et attraktivt valg for mange børnefamilier.

  Udviklingsplanen skal ses som et styringsredskab for borgere, foreninger, virksomheder og Varde Kommune i udviklingen af Oksbøl. Det er en revidering af den forrige udviklingsplan, som samler de mange ideer og initiativer til strategiske og konkrete indsatsområder.

  Det overordnede mål er at sikre borgernes fortsatte tilfredshed ved at bo i Oksbøl, men også at tiltrække endnu flere tilflyttere til glæde for erhvervslivet og byens foreninger.

  Kontaktperson for udviklingsplanen: Henrik Vej Kastrupsen, T: 61 20 20 01, E: henrik@oksbolby.dk

  Se hele udviklingsplanen her via dette - LINK

  Oksbøl den 18. april 2023
 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere