• Kirken

  I Aal Sogn er der to kirker, Aal og Børsmose. Aal kirke ligger i Oksbøl og Børsmose i det militære område ved Grærup Langsø (se kort). Aal kirke er kendt for sine kalkmalerier, der stammer fra det 12. århundrede. På tårnet står årstallet 1767, som er det år, hvor kirkens tårn blev revet ned i halv højde. Børsmose kirke er fra 1902 og er en lille kirke, der alligevel kan rumme 90 kirkegængere. 

  Præsten i Aal Sogn er Mette Frydendahl Tarbensen. Kirkens graver er Ninna Baktoft, organist Mikael Haaning og kirkesanger Bettina Jæger.

  I kirkerne er der foruden gudstjeneste og kirkelige handlinger koncerter og babysalmesang. Du kan læse mere om Aal sogn på www.aalkirke.dk

  Menighedsrådet arrangerer også møder, foredrag, sangaftener m.m. Læs mere om menighedsrådet under foreninger/råd KLIK HER
 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere