• Legepladser

  Der findes rigtig mange gode legepladser i byen - store og små. Blandt de nyeste og flotteste kan nævnes ballonparken i Vrøgum og legepladsen i parken ved Søndervang. Der findes også en lille legeplads overfor SuperBrugsen. Du kan finde rigtig gode legepladser i mange af de forskellige kvarterer. Det er typisk grundejerforeningerne, der har betalt for opførelsen. På kortet nedenfor har vi indsat alle de offentlige legepladser.

  Ballonparken

  Med indkørsel fra Baunhøjvej i Vrøgum, findes et stort rekreativt område, kaldet Ballonparken, med legeplads, overdækket grillplads med borde og bænke samt gode toiletforhold. I skoven, som Ballonparken grænser op til, er der afmærkede vandrestier. Det er Vrøgum Borgerforening, der står bag Ballonparken.

  Parkens legeplads

  Legepladsen i parken er opført i 2016. Det er en lille legeplads, men med kvalitetsprodukter. Det er dejligt og grønt i parken og det er også her, at vi hvert år fejrer Skt. Hans. Se kortet. 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere