• BERTronics

  Velkommen til BERTronics!

  Driller computeren, og vil den ikke som du vil? Går du og overvejer en opgradering, eller en helt ny computer, smartphone eller andet elektronisk udstyr?
  Jeg hedder Lasse Pedersen, og er den nye IT-supporter i Oksbøl! Jeg kører gerne for at tilbyde min assistance i privaten, samt erhvervsdrivende, og opererer over en større geografisk afstand. Så skriv eller ring for et uforpligtende tilbud og vejledning!
  Jeg udfører alt fra reparationer af laptops, stationære computere, til virus- og malwarefjernelse samt medfølgende oprydning af data, installation af Microsoft Windows og opsætning, udskiftning af hardware og fejlfinding. Ud over hjælp til computere hjælper jeg også gerne med opsætning af netværk, hjælp til smartphones og tablets, tilkobling af nyt tv-udstyr eller andre elektroniske apparater.
  Mine kompetencer rækker ligeledes ud over det rent hardwaremæssige, hvor jeg også kan tilbyde mig selv til grafisk fremstilling af billedfiler til reklamematerialer, retouchering af billeder, videoproduktion og andet.
  Yderligere tilbyder jeg gerne oprettelse af diverse kurser i PC-kørekort, Office-pakken, billedbehandling (Photoshop), videoredigering i reklameøjemed, at lære at bygge sin egen computer, basis elektronik eller andet teknisk som kunne have interesse både for foreninger, private og erhvervsdrivende.
  Giv mig et kald, send en SMS på opgivne nummer, eller skriv en facebook-besked her på siden og jeg vil vende tilbage til dig hurtigst muligt!
  Jeg ser frem til at høre fra dig!