• MC Turklubben Ho Bugt

  ”MC Turklubben Ho Bugt blev stiftet 6. oktober 1998, med det formål at samle interesserede motorcyklister fra området i en klub med hovedsagelig turkørsel på motorcykel på programmet.
  Klubben råder over et lokale i Oksbøl, hvor vi mødes til klubbens arrangementer og holder klubmøder.
  Klubbens medlemmer har overvejende bopæl inden for en (flydende) grænse der går fra Gredstedbro, Esbjerg over Varde op til Tistrup.
  Vi mødes om vores fælles interesse for motorcykler og klubben arrangerer fælles køreture ud i det blå, ofte med et besøg til noget interessant. Der er mødeaftener – om sommeren med en køretur - hver onsdag, men også længere Søndagsture. Derudover er der klubaftener med sociale arrangementer.

  En væsentlig detalje for medlemmerne af Mc-Turklubben Ho Bugt, er kontakten med andre motorcykel-interesserede. Grænserne for hvad der kan arrangeres og udføres, sættes af det enkelte medlem. 
  Klubbens medlemmer kører motorcykler af alle mærker og årgange.

  Medlemskab af Mc-Turklubben Ho Bugt opnås ved henvendelse til formanden eller en af de andre i bestyrelsen. For at blive medlem skal man være ejer eller bruger af en motorcykel.

  Som medlem får du arrangerede ture i ind- og udland, social samvær på ture og i klubhuset.

  Skulle du have lyst til at høre mere om Mc-Turklubben Ho Bugt eller har du en kommentar, kan du sende en mail til formanden.

  De bedste mc-hilsen fra MC-Turklubben Ho Bugt