• Oksbøl Medborgerhus

  Oksbøl Medborgerhus, som har til huse i det gamle turistkontor er stillet til rådighed af Varde Kommune og det kan bruges af alle borgere og foreninger til forskellige formål, såsom møder og interressegrupper kan også låne et lokale.

  Vi har fået huset stillet til rådighed for en 10 årig periode, Varde Kommune står for den udvendige vedligeholdelse, men vi selv skal sørge for den indvenige vedligeholdelse.

  Dagplejen i Oksbøl bruger nogle lokaler 3 formiddage om ugen og der er en del andre faste dage med aktiviteter. Biblioteket har brugt et lokale til børneteater og til foredrag.

  Ældresagen og Familie og Samfund bruger det til foredrag og sangeftermiddage.

  Hver onsdag formiddag fra kl. 09.30 - 11.30 kommer der ældre fra Poghøj, Skovhøj og ude fra byen.
  Vi starter dagen med kaffe og et par sange.
  Senere har vi forskellige aktiviteter og ikke mindst snak og hygge med en flok engagerede frivillige som hjælpere. Der er kun lukket mellem jul og nytår.
  Der er også nogen, der spiller kort.

  Vi er hvert år på en udflugt, hvor vi arrangerer kørsel med handicapbus og så kører vi en tur i området. vi har være på Vejers Strandhotel, Strandcafeen, Henne og her i 2014 har vi været på Restaurant Ho bugt. Det er en dejlig afveksling for de ældre og de nyder også selve køreturen.

  Der er i samarbejde med Ældresagen gåture hver onsdag formiddag kl. 9.00. De går en lille tur og en lidt længere tur. Hvis det er godt vejr, så køres der ud i området og så tager de kaffen med. Der er ikke gåture i december og juli måned.

  Hver onsdag eftermiddag er der kreative eftermiddage fra kl. 13.30 - 16.30, hvor alle er velkomne.
  Der strikkes, hækles, broderes, laves kort og scrapbøger.
  Der er også nogle der spiller det sønderjyske kortspil SKAT.
  Vi får så kaffe ind imellem. Lukket i juli måned.

  Er du interesseret i at høre nærmere, så ret endelig henvendelse til Elsebeth Hansen, Borrevej 33, 6840 Oksbøl, mail: borrevej33@bbsyd.dk eller på tlf. 21403216 eller kom ned i huset onsdag formiddag eller eftermiddag, idet der den dag altid er folk i huset, der kan hjælpe.

  Et medlemsskab af Oksbøl Medborgerhus koster 100,- m året