• Storprinter

  Oksbølby.dk samarbejder med Effective i Oksbøl og trykker plakater på en Epson 9700 storprinter. Printeren kan printe op til A0 på papir, stof og vandfast papir. Et A0 print vil passe til byens nye LED belyste informationstavler ved indfaldsvejene (se billede). Hvis du vil vide, hvor stort A0 eller for den sags skyld A2 er, så kan du læse mere på Wikipedia.

  Vores LED belyste informationstavler kan anvendes af medlemmerne i Oksbølby.dk. Man udarbejder selv plakaten eller laver en aftale med Effective. Når man skal printe udfylder man nedenstående skema, der går direkte til Effective, Frejasvej 69, 6840 Oksbøl. FORVENT 7 arbejdsdage fra bestilling til plakaterne er sat op.

  Såfremt man har en færdig plakat, f.eks. en plakat med et band, så kan disse undtagelsesvis godkendes. Der stilles sammen krav til plakatens kvalitet som beskrevet nedenfor.

  Plakaten skal stadig godkendes af Oksbølby.dk. Det er AFGØRENDE at designet egner sig til portalerne. KORT BUDSKAB - STORE BOGSTAVER FONT 300-400. Det aftales fra gang til gang, hvor lang tid en plakat kan hænge.

  VI GENTAGER - DET ER EN FORUDSÆTNING AT PLAKATEN KAN FUNGERE I STANDERNE. PLAKATER DER IKKE KAN LÆSES AFVISES. Se 3 eksempler her:

   

  1. PLAKAT DER FUNGERER RIGTIG GODT

  2. PLAKAT DER FUNGERER GODT

  3. PLAKAT HVOR TEKSTEN BLEV FOR SMÅT

   

  Filen der skal printes eller godkendes sendes ligeledes til Effective.

  Prisen for de forskellige typer print ser således ud:

  A0 print på almindelig papir kr. 195,- pr. stk.

  A0 print på vandfast papir kr. 295,- pr. stk.

  A0 print på stof kr. 350,- pr. stk.

  Der printes altid i A0. Skal man bruge en A1 plakat skærer man bare til. 


 
 • Sydbank


  Få et gratis økonomitjek. Går du rundt med ubesvarede spørgsmål om din økonomi og dine muligheder, giver vi gerne et gratis økonomitjek. På mødet tager vi afsæt i dine indtægter og udgifter og gennemgår dine ønsker og planer for fremtiden, så vi kan give dig et bud på, hvad vi kan gøre for dig.

  Klik her og læs mere